Voor wie is deze training?

Deze training is voor tandartsen met een B2+ niveau die zich in vier dagen volledig willen voorbereiden op de Taaltoets Nederlands. Een intensieve cursus om alle benodigde informatie te leren over de toets en om het examen te simuleren zodat je daarna precies weet wat je kunt verwachten en klaar bent voor het examen.

  • Tandartsen met minimaal een B2+ niveau
  • die willen oefenen met onderdeel A + B
  • om zo goed mogelijk volledig voorbereid te zijn op de Taaltoets Nederlands

Onderdelen van de training

De training bestaat uit een examentraining waar je aan de slag gaat met onderdeel A + B én het maken van de Taaltoets Nederlands. Door de examentraining ben je volledig voorbereid op de toets en weet je precies wat je kunt verwachten.

Examentraining

Een intensieve examentraining om je compleet voor te bereiden op onderdeel A + onderdeel B van de Taaltoets Nederlands. De training vindt plaats op ons kantoor en samen met een docent ga je aan de slag met de theorie en voorwaarden van het examen maar bovenal ga je oefenen, oefenen, oefenen zodat je goed voorbereid bent op alle onderdelen van de taaltoets.

  • vier dagen
  • fulltime
  • voorbereiding onderdeel A + B
  • examensimulatie

Taaltoets Nederlands

Aan het eind van de opleiding, ben je klaar om de Taaltoets Nederlands te maken. De Taaltoets Nederlands bestaat uit twee verschillende onderdelen: Toets A en Toets B. Wanneer je slaagt voor de toets, ontvang je een certificaat. Dit certificaat geldt als bewijs van taalvaardigheid voor het BIG-register. Je kunt Toets A en Toets B op dezelfde dag maken of onafhankelijk van elkaar.

  • officiële taaltoets
  • ook onafhankelijk van elkaar te maken
  • aansluitend aan examentraining
Na het behalen van de taaltoets, ontvang je een certificaat. Dit certificaat is geldig als bewijs van taalvaardigheid voor je BIG-registratie.
Banner

Dentaal Examentraining

Hieronder vind je de belangrijkste informatie over de Dentaal Examentraining. Wil je meer weten? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen voor meer informatie of een plan een gesprek in met onze taalcoach.

''BGB Academy heeft mij geholpen om mijn droom om tandarts te worden in Nederland te verwezenlijken. Geweldig team van professionals gaf me snel gestructureerde hulp. Dit zijn mensen waar je op kunt bouwen.''

Author

Inga

Tandarts uit Estland

Een goede voorbereiding met onze syllabus

Speciaal voor buitenlandse tandartsen die zich goed willen voorbereiden op de Taaltoets Nederlands, is de examentraining syllabus ontwikkeld.

In deze syllabus vind je alle benodigde informatie over de toets zodat je straks precies weet wat je kunt verwachten op het examen.

Denk hierbij aan informatie over de voorwaarden van de toets, de beoordelingscriteria, de theorie, tips & tricks en handige zinnen.

Maar, we hebben ook zorgvuldig geselecteerd oefenmateriaal op een B2+ niveau om je zo goed mogelijk voor te bereiden op onderdeel A + onderdeel B van de Taaltoets Nederlands. Denk hierbij aan tandheelkundige artikelen uit vakbladen en tandheelkundige casussen.

Door een combinatie van theoretische achtergrond en praktisch oefenen, ben jij straks helemaal klaar voor de Taaltoets Nederlands!

Niet zeker of je het juiste niveau hebt? Onze taalcoach helpt je op weg.

Nog geen antwoord? Bekijk alle veelgestelde vragen

Contact
Daniëlla

Team Opleidingen & Cursusontwikkelaar