Het uitslagformulier van de toets kan soms een beetje verwarrend zijn. Je kijkt bijvoorbeeld naar het aantal punten en je ziet dat je voldoende punten op het toetsonderdeel hebt behaald. YES, denk je. Toch ben je niet geslaagd. Hoe kan dat? 

  • Je moet voldoende punten scoren op de vaardigheid en een voldoende hebben op taalgebruik. Als één van deze twee onderdelen onvoldoende is, slaag je niet voor de toets. 
  • Je moet voldoende punten scoren op de vaardigheid en taalgebruik voor elk onderdeel binnen de toets. In het geval van Toets A, moeten zowel de kerngedachte als de presentatie voldoende zijn. Als één van deze twee onderdelen onvoldoende is, slaag je niet voor de toets. 
  • Als je Toets A en Toets B tegelijkertijd maakt, kan het zijn dat je slaagt voor Toets A maar zakt voor Toets B. In dat geval hoef je alleen het onderdeel waarvoor je bent gezakt opnieuw te maken. 

Hieronder vind je een visueel PDF-overzicht over de uitslag van de toets. Heb je na het ontvangen van het uitslagformulier nog vragen? Dan mag je ons natuurlijk altijd een mailtje sturen! 

Informatie uitslagformulier A + B

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem contact met ons op.